preload
Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
Zatvori izbornik
Natrag

Poziv za predlaganje suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti za 2019. i 2020. godinu

Objavljeno: | Objavljeno u: Novosti | Autor: ArL

Predložite aktivnost! DKC-HR Mreža društveno-kulturnih centara

Na stranicama Klubture objavljen je poziv za 1. krug razmjene suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti koji se provodi u sklopu projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara.
Tekst poziva
Online prijavnica
Rok: 15. svibnja 2019. u 14 sati

Što je DKC-HR poziv? žSU Klubtura u 2019. godini započinje s provedbom poziva za predlaganje kulturno-umjetničkih aktivnosti kroz projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, kojim se umrežavaju i programski povezuju postojeći društveno-kulturni centri na razini Hrvatske.

Kome je poziv namijenjen?
Poziv je otvoren građanima te svim organizacijama koje pripadaju području djelovanja Clubture-a, uključujući organizacije članice SU Klubtura.

Tko može biti partner?
U suradničke kulturno-umjetničke aktivnosti moraju biti uključena najmanje tri partnera, u obaveznom partnerstvu s minimalno jednom od organizacija/ustanova voditelja postojećih društveno-kulturnih centara u Hrvatskoj:

- Art radionica Lazareti, Dubrovnikž
- Platforma Doma mladih, Split
- Platforma za Društveni centar Čakovec
- Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade
- Savez udruga Kaoperativa, Karlovac
- Savez udruga Molekula, Rijeka
- Savez udruga Rojca, Pula

Koje su lokacije provedbe?
Aktivnosti u sklopu ovog kruga provodit će se u postojećim društveno-kulturnim centrima (Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Pula, Rijeka, Split, Zagreb).

Što se financira kroz DKC-HR? 
- putni troškovi: put, prehrana
- smještaj
- tisak plakata i letaka (obavezan trošak u budžetu)
- honorari za izvoditelje
- najam i transport opreme

Kada i tko odlučuje?

Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva konačnu odluku o tome koji će se projekti financirati donijet će Skupština SU Klubtura zajedno sa svim prijaviteljima na sjednici u lipnju 2019. godine. Realizacija suradničkih aktivnosti predviđena je u razdoblju od 15.6.2019. do 31.5.2020. godine.

Za ostale informacije oko prijave suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti, kontaktirajte nas na clubture@gmail.com. U slučaju tehničkih poteškoća s prijavnicom kontaktirajte programera Branimira Šlosera na branimir.sloser@slobodnadomena.hr.

 

Podijeli: