preload
Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
Zatvori izbornik
Natrag

Borko Vukosav "Grad" - predstavljanje fotografske knjige i razgovor

Objavljeno: | Objavljeno u: Novosti | Autor: ArL

U subotu 13.10. u 19 h predstavit ćemo fotografsku knjigu Borka Vukosava "Grad" te razgovarati o fotografskim knjigama

"Borko Vukosav se vraća u prostor Dubrovnika (konkretno u Lapad) kao promatrač koji prepoznaje i bilježi rute vlastite prostorne umještenosti. Grad u kojem je nekad živio sada se vizualno rastvara u procesu zahvaćanja mnogostruko isprepletenih odnosa fotografa, okoliša, sugrađana, momentalno fiksiranih rubnih javnih punktova i hotelskih interijera."
(iz teksta autorice Lee Vene) Projekt OV izdavaštvo jedan je u nizu brojnih projekata koje Fotografska udruga provodi tijekom svojeg cjelogodišnjeg rada na području suvremene fotogafske prakse. OV izdavaštvo je započeto 2017. godine, a ima za cilj učiniti vidljivima i dostupnijima umjetničke autorske projekte utjelovljene u formi fotografske knjige jedinstvenog i promišljenog dizajna i pristupa realizacije suvremenih fotografskih knjiga. Knjiga Grad umjetnika Borka Vukosava prva je u nizu knjiga objavljenih u nakladništvu OV izdavaštvo. U promociji će sudjelovati autor Borko Vukosav, povjesničarke umjetnosti Lea Vene i Srdjana Cvijetić i Marina Paulenka iz Fotografske udruge Organ Vida. 
Projekt OV izdavaštvo podržava Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Grad Dubrovnik.

PODACI O KNJIZI
Borko Vukosav, Grad
OV izdavaštvo 2017./18.
Fotografska udruga Organ Vida, Zagreb, 2017.
Uvodni tekst: Lea Vene
Urednica: Marina Paulenka
Oblikovanje: Nina Bačun i Roberta Bratović, O.A.Z.A
Format: 14 x 21.5 cm, opseg: 88 str., meki uvez
Naklada: 300 kom
Tisak: Kerschoffset

Knjiga će se moći na samoj promociji kupiti po promotivnoj cijeni od 100kn, dok ju u slobodnoj prodaji možete naći po cijeni od 130kn.

Podijeli: