preload
Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
Zatvori izbornik
Natrag

Uključi se u Mjesto zajednice!

Objavljeno: | Objavljeno u: Novosti | Autor: ArL

Što želiš raditi u Lazaretima?

Dragi prijatelji, sugrađani, umjetnici, članovi i voditelji udruga i umjetničkih organizacija, građani okupljeni oko neke civilne inicijative ili ideje ili oni koje će neka ideja tek okupiti, udruge koje dugi niz godina djeluju u Lazaretima (DEŠA, ARL i LERO), a koje su ujedno i partneri u projektu «Mjesto zajednice - razvoj društveno-kulturnog centra u Lazaretima» otvaraju ovom prilikom javni poziv za predlaganje aktivnosti i programa u Lazaretima, a koji će se realizirati tijekom 2020. godine u suradnji s navedenim udrugama i u prostorima koje one koriste.

Na sljedećoj poveznici : http://tiny.cc/pozivMjestozajednice nalazi se formular s uputama i podacima o Pozivu i načinu prijave.

Poziv je nastao na temelju ankete i istraživanja provedenih 2018., a u kojima je sudjelovalo preko 400 naših sugrađana među kojima je veliki dio sudionika izrazio potrebu za ovakvom vrstom poziva za predlaganje aktivnosti

Poziv je otvoren do 5. kolovoza 2019.


Za sva pitanja i komentare dostupni smo na arl@arl.hr i info@desa-dubrovnik.hr

Informacije o Pozivu «Uključi se u Mjesto zajednice» i obrazac za slanje prijedloga dostupni su na sljedećim stranicama: www.arl.hrhttp://desa-dubrovnik.hrhttp://teatarlero.hr i art radionica lazareti # art workshop lazaretiDesa Dubrovnik

Podijeli: