preload
Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
Zatvori izbornik
Natrag

Slušaj najglasnije! - večer sa Zdenkom Franjićem

Objavljeno: | Objavljeno u: Novosti | Autor: ArL

S ponosom i veseljem najavljujemo gostovanje Zdenka Franjića u Art radionici Lazareti!

U subotu 27. siječnja u 19 h u ARL održat će se predstavljanje kultne izdavačke etikete "Slušaj najglasnije!" i njezina autora Zdenka Franjića, a večer će glazbeno obogatiti Ražnja Brejnkuršlus i Mate Granfarola.
Dan prije, 26. siječnja u UGD prigodom održavanja rock-parade dubrovačkih bendova Zdenko će imati svoj štand te ćete moći pogledati što sve ima i naravno kupiti neku sitnicu. 

Njegova kultna izdavačka etiketa Slušaj najglasnije! ove godine zaokružuje 30 godina, u kojima je Franjić ljubiteljima glazbe po prvi put predstavio cijeli niz danas vrlo popularnih bendova i solo izvođača, dosad već preko 200 naslova. Franjić nam je tako otkrio Majke, Satana Panonskog, Bambi Molesterse, Zadrugu, Messerschmitt, Kojote, Goribor, Damira Avdića, Overflow...  

Osim glazbe, izdaje i knjige, a sa svim tim, kao i sa trampljenim pločama i stripovima iz cijele regije često ga se može sresti po zagrebačkim koncertima i festivalima gdje negdje sa strane stoji njegov šareni štand. Tako ćete i u našem gradu u petak 26.1. na Rock paradi u Umjetničkoj galeriji moći provršljati po izdanjima Slušaj najglasnije i Bratstvo duša (Franjićevo knjižno izdavaštvo) i pitati Zdenka što ima dobrih noviteta.

A u subotu 27.1. u 19 sati u Art radionici Lazareti upoznajemo se sa Zdenkom Franjićem izdavačem, pjesnikom i lutajućim DJ-em Zdenom, pjevačem Loših dečki i Babilonaca, razgovaramo o umjetnicima čije je ploče i tekstove izdavao i izdaje, o stranoj recepciji njegovih izdanja, o rokenrolu, elektronici i eksperimentu, o životnim vrijednostima, životu na selu i gradu, zdravlju, igri i sreći.

 

Podijeli: