preload
Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
Zatvori izbornik
Natrag

Tea Tupajić "Špijunska škola"

Objavljeno: | Objavljeno u: Novosti | Autor: ArL

Jeste li ikada poželjeli biti špijun na jedan vikend? Dođite s nama 13. i 14. 10. na vikend radionicu.

Kazališna redateljica Tea Tupajić u proteklih je par godina inicirala projekt u kojem istraživala psihološke i međuljudske metode rada agenata tajnih službi. Špijunska škola zasniva se na metodama i strategijama znanstveno precizne umjetnosti međuljudske interakcije, koje je redateljica naučila u godinama istraživanja i prakse s agentima suradnicima.
Tijekom dvodnevne radionice dobit ćete uvid ne samo u paletu vještina kojima se obavještajci služe u svakodnevnom radu, već i u izvorne vježbe koje se koriste u njihovim edukacijskim centrima.
Kroz seriju dinamičnih, uzbudljivih zadataka imat ćete priliku isprobati i naučiti neke od vještina i isprobati, te pronaći mogućnost njihove primjene u svakodnevnom životu- u komunikaciji, situacijama koje zahtjevaju samopouzdanje, improvizaciji, kontaktu s nepoznatim osobama.

Radionica Špijunska škola održat će se u ARL 13. i 14.10. 
Molimo sve zainteresirane da se jave kako bismo organizirali grupe. 
Radionica se održava tijekom dana i u javnom prostoru; u subotu od 11 do 17 i nedjelju od 11 do 17 h. 
Svi zainteresirani mogu nam se javti u inbox ili na mailove: 
arl@arl.hr i srdjana@arl.hr

Voditeljica radionice je Tea Tupajić. 

Tea Tupajić (Sarajevo, 1984.) hrvatska je kazališna redateljica. Tupajić inicira dugogodišnje projekte u kojima ispituje potencijale umjetnosti u kompleksnim društvenim i političkim fenomenima i situacijama. Njene su predstave The Curators' Piece, La Maladie de la Mort, Orfej, The Disco gostovale na brojnim festivalima i kazalištima u Europi i SAD-u.

Podijeli: