ARL logo
NOVOSTI


Art radionica Lazareti i izložba Sakupljač Dubrovnik uvršteni su u uži izbor među 20 finalista za europsku nagradu Art Explora – Académie des beaux-arts 2022 za projekte i organizacije koji potiču i razvijaju uključivanje publike u realizaciju svojih aktivnosti.

Nagrada podržava inovativne prakse koje se razvijaju diljem Europe, a predstavljaju iskorak u smislu pristupa, sudjelovanja i angažmana publike. Među šest nominiranih projekata koji “obnavljaju dijalog između umjetnosti i javnosti” nalazi se i projekt zajedničkog stvaranja izložbe osobnih predmeta koji je Art radionica Lazareti pokrenula 2020. godine.

Među finalistima tri će odabrane organizacije dobiti nagradu od 50 tisuća eura, a do 6. studenog može se glasati i za nagradu publike vrijednu 10 tisuća eura. Akciju i izložbu Sakupljač Dubrovnik Art radionice Lazareti možete podržati glasanjem.
Glasati možete ovdje: 

https://www.artexplora.org/en/the-art-explora-academie-des-beaux-arts-european-award

Postupak je sljedeći: odaberete ARL (prvi smo na popisu finalista) klikom na VOTE!, upišete e-mail adresu, ime i prezime. Na vašu e-mail adresu stići će mail s linkom (poveznicom) na koji trebate kliknuti kako biste potvrdili vaš glas za nas. VAŽNO: provjerite je li e-mail završio u vašim pretincima za spam i promociju, jer može otići tamo, a onda ako glas nije potvrđen, ne računa se. 

HVALA  <3 <3 <3 vaša ARL <3 

Youtube video

link za glasanje