ARL logo
NOVOSTI

S početkom veljače u ARL pokrenuli smo aktivnosti kraćenja zime, duljenja dana i razvoja fine motorike, percepcije i kreativnosti. U tijeku je RADIONICA KREATIVNOG PISANJA koju vodi STAŠA ARAS, a održava se ponedjeljcima uživo u ARL i utorcima online.

Svakog utorka u 17 h održava se RADIONICA IZRADE KOLAŽA I KOLAŽIRANJA, radionicu vodi IVONA VLAŠIĆ. Na radionici se možete uključiti svakog utorka, a potrebno je donijeti razne papire, časopise, novine, tkanine, fotografije….

Svaki petak u 17 h vraćamo se našim starim ljubavima pletenju i pletivu. Radionicu pletenja nazvali smo EPP – ENERGIČNO (ESKAPISTIČKO, EZOTERIJSKO, EMPATIČKO, EMPIRIJSKO…) PLETENJE PETKOM zbog poznatog pozitivnog učinka pletenje na naš mozak i tijelo, a koji nam je svima potreban petkom poslijepodne nakon posla.
Radionicu vodi gospođa ZDRAVKA KULAŠ, aktivna članica Kluba 65+ koja je drage i dobre volje pristala s nama podijeliti svoje znanje i vještine.

Mi ćemo osigurati dio materijala za radionice iz našeg reciklažnog ormara, a vi na radionicu kolaža donesite škare i karbon ljepilo, a na radionicu pletenja svoje igle i klupko vune.

Sve informacije i prijave na radionice na e-mail: arl@arl.hr i u inbox naše FB stranice art radionica lazareti # art workshop lazareti.


Škare, igle, vunu, knjige, olovke u ruke!