ARL logo
NOVOSTI

Sajam susjedstva u Art radionici Lazareti
14.-16.12., lađa X

Art radionica Lazareti u predbožićno vrijeme organizirala je prvi “Sajam susjedstva” u suradnji sa svojim susjedima, umjetnicima i umjetnicama, obrtima, kućnim radinostima i hobistima.

Sajam je osmišljen kao prilika da se na jednom mjestu pokažu kreativni i stvaralački potencijali susjedstva, razmjene znanja, pronađe inspiracija, ali i nađu pokloni za nadolazeće blagdane.

Na sajmu se moglo naći ručno izrađenog nakita, sapluna, pupica, prigodnih poklona, prirodnih masti, tinkura i likera, crteža i radova lokalnih umjetnika kao i printeva, igračaka, bursi i ukrasa od pletiva, herbarij-razglednica, kuglica za bor, i još puno toga uz sudionike kao što su: Nakitich, Fine Art Dubrovnik, SapLun Dubrovnik, Terine rukotvorine – personalizirani pokloni, Saskalija , Herbarium HLV, Mirakuli, GIFT & ART SHOP MEDUSA…Vještim rukama izrađeno, a za božićne i druge poklone idealno! Na Sajmu su također prezentirani prvi proizvodi završenog procesa participativnog dizajna “1/36” koji je ARL provodila tijekom 2023. godine s građanima Pila, Grada i Ploča, uz pomoć umjetnice Ivone Vlašić i dizajnera Ivana Ivičevića-Bakulića.